Δημήτρης Καζάκης (Ε.ΠΑ.Μ) : Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’

Δημήτρης Καζάκης (Ε.ΠΑ.Μ) : « Η Κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα στη φωτιά και οι μεγάλοι μας εχθροί δεν είναι οι πρόσφυγες , αλλά οι μεγάλοι δοσίλογοι που υπογράφουν τα πάντα και οι ξένοι αποικιοκράτες που πια έχουν ξεπεράσει κάθε όριο…»

δημήτρης-καζάκης-ε-πα-μ-δημοτικό-ραδι

Μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων και τη Βίκυ Μιχέλη στην εκπομπή ‘’Στα σημεία των καιρών’’ ο Δημήτρης Καζάκης Γενικός Γραμματέας του Ε.ΠΑ.Μ έκανε λόγο για μια Κυβέρνηση δουλεμπόρων που το μόνο που επιθυμεί είναι να πάρει λεφτά ξεπουλώντας τα πάντα, όπως το Αιγαίο στο ΝΑΤΟ και υποστήριξε πως η χώρα είναι θεσμικά ανοχύρωτη, ζητώντας εγρήγορση και κινητοποίηση από τους πολίτες για ένα καλύτερο αύριο.

Ο γνωστός Οικονομολόγος τόνισε πως το πρόγραμμα του 3ου μνημονίου δεν προχωράει. Η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας χειρότερη από αισχρή. Η ρευστότητα στην αγορά ανύπαρκτη με τις τράπεζες και τα ιδιωτικά χρέη να «ρουφάνε» ότι ικμάδα έχει απομείνει στην οικονομία. Η ελληνική κοινωνία διαλυμένη έχει επιστρέψει πολιτικά και κοινωνικά στην κατάσταση πριν το 1909. Η ελληνική πολιτεία πλέον δεν υφίσταται. Έχει υποβαθμιστεί σε οικόπεδο της Γερμανίας.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ

Advertisements