Φωνή Λαού οργή Θεού

Φωνή Λαού οργή Θεού
του Λευτέρη Λ.

fwnh_laoy_orgh_theoy

Πριν από λίγες μέρες το 62% του Ελληνικού λαού μέσα από εκβιασμούς ,παραπληροφόρηση, τρομοκρατία, μεροληψία ,κλειστές τράπεζες , βλέποντας ραγιάδες , προσκυνημένους και γερμανοτσολιάδες να τον απειλούν με κάθε ψυχοσωματικό τρόπο προσπαθώντας να τον αποτρέψουν και να επηρεάσουν την βούληση του φώναξε :
Αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι
Προσκυνημένοι και πουλημένοι πολιτικοί
Γερμανοτσολιάδες δοσίλογοι και πατριδοκάπηλοι

ΟΧΙ άλλα μνημόνια
ΟΧΙ άλλη λιτότητα
ΟΧΙ άλλη υποδούλωση
ΟΧΙ άλλη υποτέλεια
ΟΧΙ άλλη σκλαβιά
ΟΧΙ στην Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση
ΟΧΙ στην κατάργηση του Έθνους
ΟΧΙ στον τεμαχισμό της Πατρίδος
Όμως το μεγάλο και ηρωικό ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού η κυβέρνηση , σε μια στιγμή το μετέτρεψε :
ΝΑΙ στα μνημόνια
ΝΑΙ στην υποταγή
ΝΑΙ σε νέα φοροληστεία
ΝΑΙ στην εξαθλίωση
ΝΑΙ στην υποδούλωση
ΝΑΙ στην παραπληροφόρηση
ΝΑΙ στους δοσίλογους
ΝΑΙ στους πατριδοκάπηλους

Ακούσαμε χτές τον κ.Καμμένο να λέει πως το νέο μνημόνιο είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ,είναι ΑΝΤΙΛΑΪΚΌ, είναι ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ και πως αναγκάζονται να παραδώσουν τη χώρα για να μη γίνει εμφύλιος.

Το 1821 μια χούφτα ΕΛΛΗΝΕΣ ξεκίνησαν τον απελευθερωτικό αγώνα ενάντια στην Οθωμανική αυτοκρατορία, το 1940 ένας ξυπόλητος λαός χτυπημένος από εμφυλίους ,Βαλκανικούς πολέμους , Μικρασιατική καταστροφή, δικτάκτορες και δοσίλογους αντιστάθηκε στην μεγαλύτερη πολεμική μηχανή του τότε κόσμου το Γ΄Ράιχ. Και τις δύο φορές βγήκε νικητής . Ακόμα πληρώνει με ιδρώτα και αίμα τα δάνεια που του φόρτωσαν οι δοσίλογοι – φυτευτοί πολιτικοί εξυπηρετώντας της μεγάλες δυνάμεις που μέχρι σήμερα κουνάν το δάχτυλο ζητώντας μας γη και ύδωρ. Και τις δύο φορές ο λαός κατάφερε να νικήσει τους εξωτερικούς εχθρούς αλλά και τους εσωτερικούς συνεργάτες του εχθρού.

Αγαπητοί συναγωνιστές η πολιτική αλητεία και αγηρτεία πλέον μας πνίγει. Το πολιτικό κατεστημένο καταρρέει και προσπαθεί να συμπαρασύρει μαζί του και ολόκληρο τον Ελληνικό λαό. Η προδοσία ο εξευτελισμός και ο εμπαιγμός από το σύνολο του βολεμένου και προσκυνημένου πολιτικού κατεστημένου είναι μια επιταγή που σύντομα θα την εξαργυρώσουμε. Και το αντίτιμό θα είναι αυτό που η λαϊκή βούληση θα επιβάλει μέσα από τα λαϊκά δικαστήρια.

Αυτή τη φορά θα είναι χειρότερα ,αυτή τη φορά ο λαός θα είναι αμείλικτος ,αυτή τη φορά δεν πρόκειται να μείνει κανένας σπόρος των προσκυνημένων γιατί αυτή τη φορά το σύστημα έκανε το λάθος και ζήτησε από το λαό να μιλήσει δεν τον άφησε στο έλεος του Θεού ούτε φώναξε κάποιος άλλος γι αυτόν .Αυτή τη φορά του ζήτησαν να διαλέξει και διάλεξε. Αυτή τη φορά η αγανάκτηση και η προδοσία θα είναι οδηγός ,ουέ κι αλλοίμονο σε όποιον σταθεί απέναντι στη βούληση του Λαού. Αυτό το τρίτο βροντερό ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού θα σημάνει και την έναρξη της Δημοκρατίας που 2.500 χρόνια πριν μας δίδαξαν οι ένδοξοι προγονοί μας και τόσο επιμελώς μας κρύβουν.

Αυτή τη φορά θα γίνει πραγματικότητα το « ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ»

Advertisements