Το Δημοψήφισμα θα Καθορίσει Αν η Ελλάδα Θα Είναι Ελεύθερη η Δουλοπαροικία

Το Δημοψήφισμα θα Καθορίσει Αν η Ελλάδα Θα Είναι Ελεύθερη η Δουλοπαροικία
PAUL CRAIG ROBERTS

paul_craig_roberts_epam ioaninon

Σύμφωνα με τα βιβλία της ιστορίας, η δημοκρατία προέρχεται από την Ελλάδα. Φυσικά, οι ιστορικοί θα μπορούσαν να κάνουν λάθος, αλλά αυτή είναι η επικρατούσα άποψη μεταξύ των Δυτικών που θέλουν να είναι ενημερωμένοι.

Αυτό που βλέπουμε σήμερα, 2 Ιουλίου 2015, είναι ότι μετά από 2.500 χρόνια, στο Δυτικό Κόσμο μόνο η σημερινή Ελληνική Κυβέρνηση ενδιαφέρεται για τη δημοκρατία. Η ελληνική κυβέρνηση, προς έκπληξη και ανησυχία όλων των άλλων Ευρωπαϊκών Κυβερνήσεων, ζήτησε από τον ελληνικό λαό να αποφασίσει με δημοψήφισμα για την τύχη της Ελλάδας. Γι αυτή τη δημοκρατικότητα η ελληνική κυβέρνηση έχει καθολικά καταγγελθεί από τον Δυτικό Κόσμο.

Τόση δημοκρατία στη Δύση!

Η μεγαλύτερη απάτη και η πιο επιτυχημένη προπαγάνδα στην ιστορία είναι αυτή που πείθει τον κόσμο ότι αν κάποιος δεν ανήκει στη Δύση, αν δεν είναι κομμάτι αυτών των εξαιρετικών λαών της Δύσης, δεν αξίζει. Αν δεν ανήκεις στη Δύση, δεν είσαι τίποτα, δεν υπάρχεις, είσαι ο κανένας.

Αυτή η προπαγάνδα μπορεί να επικρατήσει στην Ελλάδα την Κυριακή, αν ο φοβισμένος ελληνικός λαός ψηφίσει αναντίον της μόνης κυβέρνηση που, αντί να αποδεχτεί να πληρώσει τους εχθρούς της Ελλάδας, αγωνίζεται για την ευημερία του ελληνικού λαού.

Αν οι Έλληνες ψηφίσουν υπέρ των καταπιεστών τους και κατά της δικής τους κυβέρνησης, η δημοκρατία θα πάψει να υπάρχει στην ΕΕ.

Πριν από 2500 χρόνια οι Έλληνες κατάφεραν να μην υποταχθούν στην Περσική Αυτοκρατορία. Η ψηφοφορία της Κυριακής θα κρίνει αν οι Έλληνες έχουν επιλέξει και πάλι την ελευθερία ή αν έχουν υποταχθεί στην Αυτοκρατορία της Ουάσιγκτον.

Η μοίρα όλων των Ευρωπαίων αλλά και των Αμερικανών θα κριθεί την Κυριακή.

ΠΗΓΗ – epaminternational

Advertisements